Forgotten passwordCreate new user

Pladsbesparende emballage til levering af mad

Forestil dig, at du kan levere kassevis af lækre, friske madvarer til dine kunder, uden at du behøver at fylde lageret med masser af tomme kasser, der venter på at blive pakket.

Med Madkassen får du et smart alternativ til flamingokassen, skabt til dig der vil levere lækre, friske madvarer og samtidig spare tid og penge på emballage og lagerplads.
Bestil din testpakke her
Fylder 75 % mindre
Det lyder overdrevet. Men fordi Madkassen er flad, når vi leverer den til dig, fylder den 75 procent mindre end en flamingokasse. Det sparer dyre kvadratmeter på lageret - både hos dig og dine kunder.

Kan gå i papcontaineren
Madkassen er bl.a. lavet af pap. Dine kunder kan således smide pappet direkte i papcontaineren – og genbruge de andre dele – så snart de har pakket deres varer ud. Det er godt for miljøet og for dig, der slipper for at hente kassen igen.

Giver store besparelser
Der kan være meget at spare ved at skifte til Madkassen. Ikke blot kan den genbruges ude hos dine kunder, så du er fri for at hente den igen, men den fylder også så lidt, at du sparer masser af penge til lagerplads.

Passer godt på dine kølevarer
Madkassen køler dine varer lige så godt og i lige så lang tid som en flamingokasse. Det skyldes, at den er foret med en termopose og køleposer, som holder temperaturen nede og passer perfekt ned i kassen.


Antalis Packaging

At Antalis Packaging you will find a wide range of consumer products for your business. We provide customer based solutions within industrial packaging, food packaging, cleaning, catering, IT products, stationery and office supplies.

Customer service

What can we help you with?

Find us

Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
CVR NR: DK 16 27 97 81

Antalis CC&CO Packaging:
Bastrupgaardvej 8-10
7500 Holstebro
justask@antalis.dk
+45 7010 3366
Antalis CC&CO VTS:
Valdemar Poulsenvej 5-7
7100 Vejle
vts@cc-co.dk
+45 7572 2100
CVR NR: DK 36 09 92 16